Advocaat-medewerker of Advocaat-stagiair huurrecht.

Een advocaat-medewerker of gevorderde advocaat-stagiair met een voorkeur voor huurrecht die goed in staat is om zelfstandig dossiers te behandelen, cliënten aan zich weet te binden, juridische en commerciële kansen ziet en die weet te benutten. Recht door zee. Een uitspitter, een daar-gaan-we-voor-zorger. En gewoon een gezellige collega.

Ben jij dat? Dan zijn wij naar jou op zoek. Wij zijn IJzer Advocaten, een jong kantoor gespecialiseerd in vastgoedrecht. Een kleine organisatie, gericht op echte oplossingen vinden voor cliënten. Niet lullen maar poetsen. We hebben een drukke praktijk en zouden met name op het gebied van huurrecht je hulp kunnen gebruiken.

Onze huurrechtpraktijk richt zich op de huur van bedrijfsruimte en woonruimte voor kleine en middelgrote investeerders, ondernemers, corporaties en zorginstellingen. Als je ook graag op het gebied van – bijvoorbeeld – bouwrecht aan de slag wilt (blijven), dan is dat mogelijk. Als je een Grotiusopleiding wilt volgen of VHA-lid wilt worden, moedigen we dat graag aan.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Laurens Vrakking (06 – 16 14 23 35) of Mark Wagemans (06 – 41 42 22 94). Of stuur gewoon je cv en een korte motivatie naar info@ijzeradvocaten.nl. We maken graag kennis.

Oh, en dit nog. Wij zijn een enorm divers kantoor. De een is wat dunner, de ander wat steviger. De een vegan, de ander carnivoor. Jong en oud, liefhebbers van civiel recht en liefhebbers van bestuursrecht – noem maar op. We zijn ons ervan bewust dat onze diversiteit nog niet echt van de foto’s knalt. Als je twijfelt of je ertussen past, probeer het dan vooral. Je wordt op je kwaliteiten beoordeeld.